Dupa realizarea unei holograme "Master" care contine imaginea dorita, urmeaza trecerea la productia de serie. In functie de utilizarea pe care v-ati propus-o pentru hologramele Dvs., puteti opta pentru mai multe variante de material de suport. Cele mai folosite materiale sunt: etichetele auto-adezive, etichetele auto-adezive pe suport special, cu protectie la dezlipire si foliile holografice cu aplicare la cald.

Holograme auto-adezive

Sunt furnizate in role pentru aplicare automata sau manuala. Pot fi aplicate pe aproape orice suprafata si este posibila numerotarea secventiala.

Holograme pe suport special, cu protectie la dezlipire

Suportul lor special le ofera avantajul de a nu putea fi dezlipite si transferate pe o alta suprafata, orice incercare de acest gen avand ca rezultat distrugerea imaginii hologramei.

 

Folie holografica aplicata la cald

Folia holografica este topita si contopita in suprafata materialului produsului (hartie sau plastic) prin presare la cald cu un sistem special.

Dupa acest proces holograma devine parte integranta din acea suprafata, neputand fi indepartata fara distrugerea suprafetei suport.

Inainte de aplicarea hologramelor, trebuie sa verificati daca materialul folosit este compatibil cu aceasta tehnologie.